BBQ sezono atidarymas

Lietuvos barbekiu kepėjų asociacija kviečia Jus į X sezono atidarymo šventę!

2015 m. balandžio 29 dieną 16.00 valandą

„Litexpo“ terasoje

(prie 5 salės, Laisvės pr.5, Vilnius)

Įvairiose kepsninėse – KAMADO JOE, COBB, GRIIL GARVEŽIUOSE – gaminsime gardžius patiekalus, bendrausime, dalinsimės idėjomis ir smagiai praleisime laiką!

Šiais metais mūsų gomurius kutens „Vilniaus paukštyno“ griliaus „Fiesta”, ,,Premium” marinuoti produktai.

Ragausime Krekenavos agrofirmos jautienos antrekotą.

Nauja mūsų partnerė bei LARTA narė – AB „Išlaužo žuvis“ – pristatys žuvininkystės tvenkiniuose polikultūroje natūraliai išauginto plačiakakčio filė.

Koks gi susitikimas be „Euribijos“ produkcijos? Degustuosime juodadėmės menkės rutuliukus bei menkės kepenėles.

Paskutinis vaišių potėpis – naujieji „Daumantų“ skonio meistro Algio Kairio pagardai: stipraus sodraus rytietiško skonio pomidorų padažas „14 skonių“ kepsniams; subtilaus ir jautraus skonio „Paprikų kečupas“ mėsainiams ir egzotiškasis majonezas su mangais „MangoMajo“, idealiausiai tinkantis griliuje keptai vištienai pagardinti bei karščiausia „Daumantų“ pagardų gamintojų naujiena „Tradicinis pomidorų padažas su pomidorų gabaliukais“. Naujam sezonui – naujas padažas!

Patiekalus gardinsime skaniais ir prie ant ugnies kepto maisto itin tinkančiais konservų fabrikoGerovė“ padažais, o belaukdami grilio patiekalų ragausime šios bendrovės užtepėlių su gardžia ir šviežia „Vilniaus duona“.

Žinoma, ragausime ir BUGA’s padažų bei nenuskriausime smaližių, kuriems siūlysime paskanauti iš Kauno grūdų miltų mišinių iškeptų gardžių pyragų ir keksiukų.

Po tokių sočių vaišių patariame gerti BORJOMI mineralinį vandenį. Jis apsaugos nuo visų galimų nemalonių pasekmių.

Su mumis taip pat bus: ŽEMAITIJOS PIENAS, MANJANA, ZEPTER, PURATOS BALTIC, BALTIC DECOR, LIVICO, SPROPUVA, LITBANA, SANTA MARIA, CHILL GRILL, ELEKTRO MARKT, STALAS IR VIRTUVE, MENIU.LT, ŠVYTURYS

Būtina registracija: e. paštu aurelijus.bagociunas@gmail.com arba tel. +370 616 25811

Dalyvavimas nemokamas

Alų, vyną gėriau, per barzdą varvėjo…

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *